Bungalowpark Veluwe op Landgoed Stakenberg – Elspeet

Deze bungalows van dit bungalowpark zijn gelegen op het terrein van Landgoed Stakenberg en hebben een schitterende vrijstaande ligging die veel privacy biedt.

U bent direct in de natuur en u kunt zelfs de herten bij uw huisje ontmoeten. De volledig ingerichte en ruime bungalows zijn allen aangesloten op gas, water, elektra en voorzien van centrale verwarming in alle kamers. Er zijn twee soorten bungalows, allen ingericht voor zes personen. In het nabij gelegen Hotel Stakenberg is een sfeervol restaurant, gezellig grand-café met terras en een Engelse Pub. Tevens biedt het hotel een broodjesafhaalservice voor de bungalows.

Inrichting bungalows

Alle bungalows beschikken over een compleet ingerichte keuken met koelkast en koffiezetapparaat, voldoende serviesgoed en bestek. Verder heeft het een douche, toilet, centrale verwarming, terrasmeubilair, satelliet-tv en wekkerradio. Kinderbedjes, -boxen en -stoelen zijn op aanvraag beschikbaar.

Algemene informatie

Op aanvraag (bij reservering) kan er een kinderstoel of box geplaatst worden. Per bungalow mag één auto worden geparkeerd, overige auto’s kunnen worden geplaatst op de nabij gelegen parkeerplaatsen.
Huisdieren zijn in de bungalows niet toegestaan.

Ligging bungalowpark Stakenberg

Landgoed Stakenberg is prachtig gelegen net buiten Elspeet in de zeldzaam mooie natuur van de Veluwe. Het landgoed is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden. Hier kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken door de ongerepte natuur, u kunt zelfs een ontmoeting hebben met groot en klein wild zoals wilde zwijntjes, reeën en edelherten!

Faciliteiten Landgoed Stakenberg

Landgoed Stakenberg is maar liefst 35 hectare groot. Op het landgoed bevinden zich 50 recreatiebungalows en een hotel met daarom heen veel ruimte en privacy. Op het landgoed vindt u uw welverdiende rust en prachtige natuur van de Veluwe. Landgoed Stakenberg ligt te midden van bossen en heidevelden op de Gelderse Veluwe. In deze prachtige omgeving kunt u lange wandel- en fietstochten maken en genieten van de natuur, u kunt fiets en wandelroutes bij de receptie van het hotel verkrijgen. In het hotel is Grand Café De Stakenberg waar u heerlijk kunt genieten van verrassende gerechten. Verder is er een Wellness afdeling NewShape. Hier kunt u terecht voor o.a. heerlijke massages, de sauna en de zonnebank. Er bevinden zich ook diverse attracties in de omgeving van het park. Bezoek bijvoorbeeld het Kröller Müller Museum in Otterlo of Walibi World in Biddinghuizen. Bent u gek op dieren? Breng dan een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn of het Dolfinarium in Harderwijk.

Vakantiehuis op de Veluwe op Landgoed Stakenberg

Kinderfaciliteiten Landgoed Stakenberg

Ook aan de jonge gasten is gedacht bij Landgoed Stakenberg ! Voor kinderen is er een speeltuin en er zijn geitjes.

Restaurants Landgoed Stakenberg

Het nabijgelegen Veluwe Hotel Stakenberg biedt een broodjesservice voor de bungalows. Bij het hotel is tevens een gezellig grandcafé, een Engelse Pub ’t Vossehol en een restaurant met smaakvolle keuken.

Faciliteiten

• Restaurant(s)
• Speelattributen / speeltuin
• Biljart
• Broodjesservice
• Café/Bar
• Fiets-/kinderfietsverhuur
• E-Bike verhuur
• Huisdieren niet toegestaan
• Jeu-de-boules
• Dierenweide met 2 geitjes

Overige informatie

Check in Vanaf 14:30 uur – Check uit Voor 10:30 uur

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs. Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs. Bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs. Bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs. Bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Extra informatie

Voor de meeste wensen/voorkeuren worden voorkeurskosten a € 22.50 in rekening gebracht. Dit geldt o.a. voor: “naast elkaar”, “specifiek huisnummer” e.d. Indien uw wens/voorkeur wordt gehonoreerd, vindt u de kosten hiervoor terug op de factuur die u van het park ontvangt.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Aangezien de bungalows particulier bezit zijn verschilt de inrichting per bungalow.

Vakantiehuis op de Veluwe op Landgoed Stakenberg
Vakantiehuis op de Veluwe op Landgoed Stakenberg

Bekijk de bungalows, die te huur zijn, op ons bungalowpark