Weekendje op de Veluwe

Weekendje op de Veluwe weg of overnachten in de Veluwe? Hier vind je aanbiedingen, last minute en arrangementen in de Veluwe!

Veluwe Hotel Stakenberg is een heerlijke locatie, midden in de bossen en de Elspeter heide, voor een gezellig weekendje of overnachting op de Veluwe.

De Veluwe is een grote landstreek in Gelderland. Dit prachtige stuk natuur grenst aan onder andere Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. Tijdens uw weekendje Veluwe vindt u dus niet alleen natuur, maar ook bezienswaardige steden. U bent verzekerd van een natuurrijk verblijf als u een weekendje doorbrengt op de Veluwe . Op en nabij de Veluwe zijn er vele leuke dagtrips te maken. Bewonder de dieren in dierentuin Burgers Zoo, bekijk moderne kunst in het Kröller Müller Museum of beleef een dag tussen de apen in De Apenheul.

Ons familiehotel biedt verschillende arrangementen om te overnachten in de Veluwe aan, tijdens de verschillende seizoenen. De combinatie van activiteiten zoals wandelen in de Veluwe of fietsen in de Veluwe en , zijn een mooi uitgangspunt voor een heerlijk verblijf in de Veluwe.

Hier krijgt u een idee van de faciliteiteiten voor uw vakantie in de Veluwe!

Weekendje Veluwe Stakenberg