Kerstbrunch of kerstarrangement op de Veluwe – Landgoed Stakenberg

Kerstbrunch of kerstarrangement op de Veluwe – Landgoed Stakenberg2018-11-08T11:30:31+00:00

Kerst op de Veluwe

Kerstbrunch op de Veluwe of een heerlijk Kerstarrangement op Landgoed Stakenberg

Veluwe Hotel Stakenberg, gelegen in Elspeet op de Veluwe (Gelderland) is een schitterende locatie voor uw Kerstarrangement of Kerstbrunch voor de hele familie. Restaurant Grand Café De Stakenberg (niet ver van Harderwijk, Nunspeet en Ermelo), ligt verscholen in de bossen van Landgoed Stakenberg.

Kerstbrunch op 1e en/of 2e Kerstdag 2018

Op 1e Kerstdag en 2e Kerstdag serveren wij natuurlijk weer onze beroemde Kerstbrunch. Natuurlijk weer inclusief leuke activiteiten voor de kinderen. Vanaf 10.30 uur is iedereen welkom en onder begeleiding, start dan tevens het kinderfestival met o.a. kindervertier, kinderknutselen, windlichten maken, vogeltosti’s maken, worstjes grillen en nog vele andere activiteiten. Denkt u ook aan warme kleding voor de kinderen!

Kerstbrunch

$2995per persoon
  • Kinderen tot 4 jaar: gratis – Kinderen van 4 tot 12 jaar: € 14,95 per persoon – Kinderen vanaf 12 jaar: € 29,95 per persoon
Kerstbrunch 1ste Kersdag
Kerstbrunch 2e Kersdag

Kerstarrangement

Overnachten tijdens de Kerstdagen

Wilt u graag bij ons overnachten tijdens de Kerstdagen? Dat is mogelijk. Wij serveren GEEN Kerstontbijt en GEEN Kerstdiner op 1e Kerstdag en 2e Kerstdag, maar u kunt (indien gewenst) een tafel voor onze Kerstbrunch op 1e en/of 2e Kerstdag reserveren. Rechtsbovenin heeft u de mogelijkheid om online uw kamer te reserveren. Maar u mag ons natuurlijk ook bellen of mailen!

Voor uw Kerstdagen op de Veluwe dient u voor de (All Inclusive) Kerstbruch te reserveren. Voor informatie kunt u contact opnemen met het hotel:
Telefoon: 0577 49 12 71 of hotel@stakenberg.nl

Bij reserveringen vanaf 10 personen vragen wij een aanbetaling van 50%

Boek uw onvergetelijke Kerstarrangement of Kerstbruch voor het gehele gezin op de Veluwe bij Landgoed Stakenberg.

OP DE AGENDA

Inschrijven Nieuwsbrief