Project omschrijving

Argan gelaatsbehandeling Deluxe

Argan gelaatsbehandeling Deluxe

Verzorg je gezicht met een Argan gelaatsbehandeling inclusief uitgebreide massage. Breng je vochtbalans op peil met Marokkaanse producten met Argan.

De Argan Gelaatsbehandeling is een krachtige gezichtsbehandeling, waarbij we met hoogwaardige producten een bijdrage aan de vochtbalans van je huid leveren.

Deze luxe gezichtsmassage begint met het opwarmen van de huid met warme compressen, waarna we de huid reinigen met een verfrissende reinigingsmelk. Vervolgens ontvang je een scrub behandeling van het gelaat, hals en decolleté. De scrub wordt voorzichtig verwijderd met warme kompressen, waarna we starten met het uitgebreid masseren van het gelaat, nek- en schoudergebied en decolleté. Hiervoor gebruiken we Argan olie die we mengen met een etherische olie wat een belevenis is voor je zintuigen en weldadig aanvoelt op je huid.

De uitgebreide gezichtsmassage eindigt wederom met een reiniging en aansluitend brengen we een heerlijk voedend en verzorgend masker op het gelaat aan. Het masker laten we even rustig intrekken en inwerken. Het masker verwijderen we met warme kompressen. Nadat de huid verder gereinigd is, maakt een hydraterende dagcrème de belevenis compleet!

De Argan Gelaatsbehandeling Deluxe is een hydraterende behandeling ter stimulering van o.a. de aanmaak van elastine en collageen.

Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt er altijd rekening gehouden met het huidtype van de cliënt. Door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn.

Het is een aanrader om deze heerlijke gezichtsmassage te reserveren als aanvulling op een Hotstonemassage.

En na deze heerlijke i-Beauty belevenis kun je nog even nagenieten met een hapje of drankje in restaurant de Stakenberg.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

695060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?