Project omschrijving

AROSHA Bodywrap, incl. lymfedrainage

AROSHA Bodywrap incl. lymfedrainage

AROSHA Bodywrap met lymfedrainge | Deze hoogwaardig behandeling uit Italië is nu ook beschikbaar op de Veluwe. Reserveer hier!

Deze AROSHA lichaamsbehandeling geeft naast ontspanning aantoonbaar resultaat bij de bestrijding van bijvoorbeeld stress, cellulite, overgewicht en oedeem. Een heerlijke ontspannen belevenis voor de aanpak van vet en cellulite, vermindering van omvang en versteviging van de huid.

Als eerste brengen we de wraps aan op het lichaam. De huid absorbeert de actieve ingrediënten dankzij het direct toepassen van body wraps op de huid. Dan leggen wij je in het lymfedrainage pas voor de compressietherapie. Dit is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Het eerste proces is lymfedrainage. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijderd. Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vet metabolisme. Door het stimuleren van afbreken van het vet in de vet cellen en door het verbeteren van de lymfe afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd.

Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro circulatie. Dit is de bloed stroom door de aller kleinste bloedvaten van het lichaam. De vet cellen zijn met capillairen omgeven die de vet cellen in staat stellen om de afval stoffen en toxines af te voeren.

De behandeling voor je lichaam werkt verzorgend, revitaliserend en is rustgevend. Wij werken uitsluitend met de hoogwaardige kwaliteit producten van AROSHA.

Deze heerlijke lichaamsbehandeling is goed te combineren met een Collageen gelaatsbehandeling Deluxe.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

750045 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?