Project omschrijving

Cuppingmassage

Cuppingmassage

Cuppingmassage | Een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van silicone cups die vacuüm worden gezogen op de huid.
Reserveer hier je Cuppingmassage!

De Oosterse techniek Cupping massage is een techniek waarbij we cups op het lichaam plaatsen en over het lichaam heen worden
bewegen. Deze cups zijn vacuüm gezogen. Omdat we de huid vacuüm zuigen in de cup, gaat deze omhoog staan.

Omdat de kracht van vacuüm heel sterk is zorgt de culling massage voor het stimuleren van de doorbloeding. Vanwege de enorme dieptewerking bewijst cuppingmassage vooral zijn nut bij schouder- en nekklachten door stress, spanning, migraine en rugklachten.

Voorafgaand aan de cupping massage, geven we een voorbereidende, ontspannende massage, waarna we de cups op de met olie ingesmeerde huid plaatsen.

Doordat de bokaaltjes  vacuüm worden gezogen, wordt de bloedsomloop plaatselijk gestimuleerd. Via diverse technieken bewegen we de cups over het rug-, nek-, en schoudergebied. Hierdoor ontstaat een diepe doorbloeding over het volledig behandelde gebied.

Met deze cupping techniek worden gifstoffen naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels en doordat hierdoor een goede doorbloeding ontstaat, zal het bindweefsel zachter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen. Dit heeft een gehele ontspanning als gevolg.

Deze massage kan ook uitstekend uitgebreid worden met een voetreflexmassage of gelaatsmassage.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

495045 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?