Definitief ontharen met laser2018-11-28T10:20:03+00:00

Project Description

Definitief ontharen met laser

Definitief ontharen met laser

Definitief ontharen met een Elos laserbehandeling

Defenitief ontharen via de Elos behandeling mogelijk in Elspeet, nabij Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Apeldoorn (Veluwe).

Laserontharing uitgevoerd door de experts op het gebied van overbeharing!

De strijd tegen ongewenste haargroei en huidoneffenheden wordt voorgoed gewonnen wanneer u wordt behandeld met de Elos methode. De Elos technologie is de nieuwste ontwikkeling binnen de behandelmogelijkheden van het definitief ontharen, couperose en pigment. Binnen enkele behandelingen ziet u enorme vermindering, zodat scheren, epileren, harsen en camoufleren niet meer nodig zullen zijn.

Dus heb je last van ongewenste haargroei? Kies dan de ELOS Laserbehandelingen voor permanente ontharing!

ELOS lasertechniek

Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen, doordat elos gebruik maakt van twee energiebronnen. Namelijk lichtenergie en radiofrequentie energie (RF).
Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien.

Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur! Het enige wat je tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kun je de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat je er iets van ziet. Evenals bij de bandeling van couperose of pigmentvlekken.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten of een behandeling bij jou mogelijk is? Neem dan contact op met Landgoed Stakenberg i-Wellness & i-Beauty via 06 22 72 33 80, voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een huidtherapeute van Cosmetique Totale.

Nog vragen, stuur ons een mailtje

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon

BETREFT

Waarmee kunnen we u helpen?

OP DE AGENDA

Inschrijven Nieuwsbrief