Project omschrijving

DUO massage op de Veluwe

DUO massage op de Veluwe

Op zoek naar een DUO Massage op de Veluwe? Reserveer je DUO Massage bij de i-Wellness van Hotel Stakenberg nabij Nunspeet, Ermelo, Harderwijk en Apeldoorn.

Wat is er nog mooier dan samen met je partner, vriend, vriendin of dochter tegelijk te worden gemasseerd en na afloop heerlijk samen na te genieten? Bij ons is dat mogelijk!

Tijdens een DUO massage lig je naast elkaar in één ruimte en heeft ieder een eigen massagetherapeut. Je kunt beide kiezen uit een massage van dezelfde duur. Een ideaal ontspannen cadeautje voor jullie beiden!

Je kunt o.a. kiezen uit de volgende massages:

Wellness massage voor lichaam en geest, sportmassage, of wellness combimassage,

Ook bestaat er de mogelijkheid om de landelijke, kleinschalige sauna privé te reserveren. Op die manier maak je er een heerlijk wellnessmoment voor jullie samen van. Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat. Gegarandeerd een leuke ervaring!

Een DUO Massage is ook leuk om als i-Cadeau weg te geven.

Mocht je interesse hebben in een deze massagevorm, dan is het wel verstandig om op voorhand te reserveren. Dat kan via i-Wellness@stakenberg.nl of 0622723380
Natuurlijk kun je aansluitend ook gezellig samen in het restaurant: Grand Café de Stakenberg eten. Klik hier voor de menukaart

Wil je jullie uitje écht helemaal compleet maken, reserveer dan ook gezellig een kamer met ontbijt in Veluwe Hotel Stakenberg.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

6500per persoon (60 minuten)

Nog vragen, stuur ons een mailtje en vermeld tevens het type massage en de tijdsduur

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?