E-Matrix gezicht en hals laserbehandeling – huidverjonging2018-11-28T10:22:41+00:00

Project Description

E-matrix laserbehandeling

eMatrix laserbehandeling – structurele huidverbetering

eMatrix laserbehandeling

Dé methode voor structurele huidverbetering. De eMatrix behandeling is nu ook mogelijk in Elspeet op de Veluwe, nabij Ermelo, Nunspeet, Harderwijk en Apeldoorn.

E-Matrix

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling, uit Amerika,voor gezicht en hals. Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acn en acne littekens.

Wat doet de eMatrix?

Met gefractioneerde radiofrequentie energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe cellen zorgen voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een HBO-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat je altijd van professionaliteit gegarandeerd bent!

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaenpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadegingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke tot een negroïde huid.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten of een behandeling bij jou mogelijk is? Neem dan contact op met Landgoed Stakenberg i-Wellness & i-Beauty via 06 22 72 33 80, voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een huidtherapeute van Cosmetique Totale.

Nog vragen, stuur ons een mailtje

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon

BETREFT

Waarmee kunnen we u helpen?

OP DE AGENDA

Inschrijven Nieuwsbrief