Project omschrijving

Gelaatsmassage Deluxe

Gelaatsmassage Deluxe

(incl. reiniging, gezichtsscrub, -masker en verzorgende crème)

Gelaatsmassage De luxe is een klein wondermiddel. Zo geeft het je een geluksgevoel en een stralende huid. Ook even je hoofd leegmaken? Boek dan nu direct!

Tijdens deze belevenis (zo noemen we de massages bij i-Wellness), worden het decolleté, nek- en schoudergebied en het gezicht niet met de volledige hand gemasseerd, maar doen de vingers en de muizen van de hand het meeste werk.

De Gelaatsmassage De Luxe heeft een positief effect op gevoelens en emoties door stimulatie van je zenuwstelsel, lymfesysteem en hormoonhuishouding wat vervolgens zorgt voor minder cortisol en noradrenaline (stresshormonen) met als gevolg dat er meer endorfine en serotonine (welzijnshormonen) in je bloed terecht komen.

Deze luxe gezichtsmassage begint met het opwarmen van de huid met warme compressen, waarna we de huid reinigen met een verfrissende reinigingsmelk. Vervolgens krijgt u een scrub behandeling van het gelaat, hals en decolleté. De scrub wordt voorzichtig verwijderd met warme kompressen, waarna we starten met het uitgebreid masseren van het gelaat, nek- en schoudergebied en decolleté.

De uitgebreide gezichtsmassage eindigt wederom met een reiniging, waarna we een heerlijk ontspannen masker op het gelaat aanbrengen. Aansluitend verwijderen we het masker met warme kompressen. Nadat de huid verder gereinigd is, maakt een hydraterende dagcrème de belevenis compleet!

Tijdens deze Gelaatsmassage De Luxe wordt er altijd rekening gehouden met het huidtype van de cliënt. Door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn.

Het is een aanrader om deze luxe gezichtsmassage te reserveren als aanvulling op een voetreflexmassage, wellnessmassage of. hotstone massage.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?