Project omschrijving

Gelaatsmassage basis

Gelaatsmassage basis

Een gelaatsmassage is een cadeautje voor je gezicht en decolleté, heeft een positief effect op gevoelens en emoties. Boek deze rustgevende gelaatsmassage!

Deze verfijnde gezichtsmassage maakt je gelaat heerlijk ontspannen en je huid lekker schoon en zacht.

Tijdens deze belevenis (zo worden massages bij i-Wellness genoemd) worden het decolleté, nek-schoudergebied en het gezicht gemasseerd met vingers en handmuizen.

De massage begint met opwarmen van de huid door warme kompressen. Vervolgens reinigen we de huid met een verfrissende reinigingsmelk. Daardoor voelt je huid meteen lekker schoon.

Deze gelaatsmassage basis zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Doordat we tijdens deze belevenis altijd rekening houden met het huidtype van de cliënt en mede door de verschillende huidtypes zal dan ook geen enkele gelaatsmassage hetzelfde zijn.

We eindigen de basis gelaatsmassage met wederom een reiniging van de huid en het aanbrengen van een hydraterende dagcrème.

Gelaatsmassage De Luxe

Wil je jezelf eens extra verwennen?? Dan kun je kiezen voor de gelaatsmassage De Luxe. Bij deze luxe gezichtsmassage krijg je na het reinigen van de huid, een scrub behandeling van het gelaat, hals en decolleté. De scrub wordt verwijderd met warme kompressen, waarna we verder gaan met het masseren van het gelaat, nek-schoudergebied, en decolleté. Ook deze massage eindigt wederom met een reiniging, waarna er een heerlijk ontspannen masker wordt aangebracht. Het masker wordt verwijdert met warme kompressen. Nadat de huid verder gereinigd is, wordt er nog een hydraterende dagcrème aangebracht. Maximaal genieten!

Heerlijk om deze massage als extra aanvulling te reserveren na een wellness massage, hotstone massage of voetreflexmassage.
Wil je samen met je moeder, partner, vriend of vriendin een massage ervaren? Dan is onze DUO massage ook een leuk idee!

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

350030 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?