Project omschrijving

Hotstone massage 

Hotstone massage met warme basaltstenen uit lava

(gehele achterzijde van het lichaam incl. hoofd, hand- en voetmassage)

Hotstone massage | Geniet van de warme zwarte basaltstenen gevormd uit lava. Reserveer meteen deze belevenis bij i-Wellness bij Veluwe Hotel Stakenberg

Bij de Hotstone massage draait alles om het gebruik van warme stenen tijdens de massage.

De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van stenen al duizenden jaren bekend is. Zo werden vroeger stenen gebruikt als verwarming tegen de kou. Over de gehele wereld werden warme stenen gebruikt voor diverse doeleinden. Doordat de stenen aangenaam warm zijn, werken ze ontspannend op je spieren, stimuleren ze de organen, hebben ze een ontgiftende werking, geven ze nieuwe energie en brengen je lichaam weer in balans.

De basaltstenen die we gebruiken, worden tijdens deze belevenis (zo noemen we de massage bij i-Wellness op Landgoed Stakenberg), eerst verwarmd tot 50-55 graden. Aansluitend worden ze voorzichtig en met veel zorg op het lichaam gelegd. Hierna starten we met de massage waar we natuurlijk heerlijk verwarmde etherische olie bij gebruiken. Als laatste masseren we ook nog met de warme stenen.

Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven, wat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Een hotstonemassage is goed te combineren met een voetreflexmassage of gelaatsmassage De Luxe. Aansluitend op de heerlijke wellness ervaring is het goed toefen in restaurant Grand Café De Stakenberg voor een drankje met snack, lunch of diner.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?