Kalknagel / schimmelnagel laserbehandeling2018-11-28T10:18:54+00:00

Project Description

Kalknagel / schmimmelnagel laserbehandeling

Laserbehandeling voor kalknagels en schimmelnagels

Kalknagel en schimmelnagel laserbehandeling

Pak nu uw schimmelnagels of kalknagels aan met deze laserbehandeling!

Elos schimmel- en kalknagel laserbehandeling

De termen “kalknagels” en “schimmelnagels” worden in de volksmond door elkaar gebruikt.
Vaak gaat het toch echt om schimmelnagels. Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en daarnaast heeft een intensieve medicatiekuur een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

Hoe werkt een kalknagel laserbehandeling?

De Elos maakt gebruik van laser en/of licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

Doet een kalknagel behandeling pijn?

De behandeling voelt aan als meerdere gemene prikjes. De behandeling zelf duurt gelukkig maar een paar minuten, afhankelijk van hoeveel nagels er zijn aangedaan.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten of een behandeling bij jou mogelijk is? Neem dan contact op met Landgoed Stakenberg i-Wellness & i-Beauty via 06 22 72 33 80, voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek met een huidtherapeute van Cosmetique Totale.

Nog vragen, stuur ons een mailtje

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon

BETREFT

Waarmee kunnen we u helpen?

OP DE AGENDA

Inschrijven Nieuwsbrief