Project omschrijving

Kruidenstempel massage

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempel massage | Geniet van een scrub en aansluitend een massage met warme kruidenstempels. Reserveer hier meteen deze specialisatie belevenis!

Een kruidenstempel massage is een ontspannende massage met tevens een krachtig helende werking voor je schoonheid en genot! Zowel de warmte als de werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden ontwikkelen een weldoende, ontspannende en reinigende werking

Deze specialisatie belevenis kruidenstempelmassage is een oosterse massage. Tijdens deze massage maken we gebruik van kruidenstempels.
Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten.

Natuurlijk zijn stempels die wij gebruiken, gevuld met Europese kruiden en dus meer afgestemd op onze westerse huid.

Voorafgaand aan de massage wordt het lichaam zachtjes gescrubd terwijl we ondertussen de kruidenstempels stomen. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt.

Doordat onze longen en neusslijmvliezen erg gevoelig zijn voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden, werken de aroma’s van de kruiden tevens helend en ontspannend,

De kruidenbundels hebben reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen en ook ontslakken, regenereren en verzorgen ze de huid intensief. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het
tegelijkertijd tot rust.Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempel massage ook een zeer ontspannende massage.

Doorbloeding en stofwisseling

De warmte van kruidenstempel massage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren.De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen.

De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. We wisselen het gebruik van de kruidenstempels af met een manuele massage.

De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust, met als gevolg dat het lichaam nog uren na tintelt na de massage.

Een kruidenstempelmassage is goed te combineren met een voetreflexmassage of gelaatsmassage De Luxe. Aansluitend op de heerlijke wellness ervaring is het goed toefen in restaurant Grand Café De Stakenberg voor een drankje met snack, lunch of diner.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

695050 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?