Project omschrijving

Massage bij hoofdpijn

Massage bij hoofdpijn

Last van hoofdpijn en beheerst dit je leven? Reserveer dan hier direct je massage bij hoofdpijn, die klachten verlicht en soms zelfs ook laat verdwijnen!

Ruim 2 miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn.

Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week. Waardoor veel mensen niet meer optimaal kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Hoofdpijnmassage kan bij vele soorten hoofdpijn zoals migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn de pijn verminderen en zelfs preventief werken.

Hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door spanning in de spieren en daarom is de hoofdmassage een weldadige manier om tot rust te komen.
Hoofdmassage helpt niet alleen de spieren in het hoofd ontspannen, maar zorgt ook voor algehele ontspanning.

Deze specifieke massage voor hoofdpijn is een speciaal ontwikkelde massage die zorgt voor ontspanning in de betreffende spieren, waardoor hoofdpijnklachten minder hevig en minder vaak zullen terugkeren of zelfs kunnen verdwijnen.

Drukpunten

Tijdens deze specialisatie belevenis Hoofdpijn massage wordt er eveneens druk uitgeoefend uit op speciale drukpunten, daarmee worden de energiebanen die met deze drukpunten verbonden zijn, gestimuleerd. Hierdoor worden mogelijke blokkades opgeheven.

Hoofdmassage helpt de spieren rondom het hoofd te ontspannen. Bovendien veroorzaakt hoofdmassage een algemeen ontspannen gevoel, waardoor de cliënt de stress kwijtraakt en ook de nek- en schouderspieren de kans krijgen om te ontspannen.

Door het stimuleren van de drukpunten wordt negatieve energie uit het lichaam verwijderd, waardoor je meer ontspant en de hoofdpijn snel afneemt.

Deze massage kan ook uitstekend uitgebreid worden met een gelaatsmassage deluxe of voetreflexmassage. En na deze specialisatie belevenis kunt u in restaurant de Stakenberg terecht voor een hapje en/of drankje.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

495045 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?