Project omschrijving

Massage bij lage rugpijn en/of rugklachten

Massage bij lage rugpijn en/of rugklachten

Ook last van lage rugpijn of rugklachten, ook wel spit of lumbago genaamd? Reserveer dan hier je massage tegen rugpijn klachten en pijn in de lage onderrug.

Regelmatig liggen er mensen bij ons op de massagetafel die kampen met lage rug pijn. Vaak zijn ze blij verrast als de bilspier gemasseerd wordt, waardoor de spanning op de lage rug verzacht. Met name de aanhechting van de middelste bilspier aan de bekkenrand kan geïrriteerd en ontstoken zijn.
Veel rugklachten vinden hun oorsprong in deze spieren, met name lage rugpijn in het midden onder in de rug richting het stuitje.

Wanneer je last hebt van rugpijn kan een massage zeker verlichting geven. Omdat er bij (lage) rugpijn en rugklachten sprake is van spieren die verkrampen of stijf zijn, zorgen we met deze massage voor ontspanning van de spieren.

Waar rugpijn vandaan komt, is bij de meeste mensen lastig aan te geven. Zelfs bij erge pijn in je rug is er meestal geen sprake van een ziekte of blijvende schade.
Zeker is dat rugpijn bij de meeste mensen te maken heeft met de spieren, banden en gewrichten in de rug. Deze werken dan even niet zoals zou moeten. Ze zijn, simpel gezegd, ‘uit vorm’ of ‘uit balans’.

Met onze lage rugpijn en/of rugklachten massage kunnen we een steentje bij dragen aan het laten verdwijnen van de lage rugklachten.

Het is een échte aanrader om na deze massage te genieten van een massage waarbij we met warmte werken:  hotstone massage of kruidenstempel massage.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

395030 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?