Project omschrijving

Massage bij schouder- en of nekklachten

Massage bij schouder- en of nekklachten

Reserveer hier je massage als je ook regelmatig last van schouder- of nekklachten hebt. Beheersen nekpijn en schouderpijn je leven? Reserveer hier direct.

In de huidige maatschappij zijn schouderklachten en nekklachten een veel voorkomend probleem. Door een verkeerde (werk) houding, veel zittend werk, werk achter de computer en veelvuldig gebruik van een mobiele telefoon worden de nek- en schouderspieren vaak overbelast.

Deze intensieve belasting leidt vervolgens tot een hoge spierspanning in deze spieren. Door deze massage wordt de spierspanning weer hersteld waardoor de pijn direct zal afnemen dan wel verdwijnen.

Maar ook stress kan zorgen dat schouder- en nekklachten ontstaan. Als we ontspannen zijn, maken we tijdens het ademen voornamelijk gebruik van het middenrif, waarbij de buik beweegt. Ook wel buikademhaling genoemd. Bij stress gaan we daarbij ook de ribbenkast gebruiken.

Bij spanning zijn we geneigd om adem te halen door alleen de ribbenkast op en neer te bewegen en de buikademhaling achterwege te laten.
Daarbij worden ook de schouders omhoog getrokken om de ribben op die manier de benodigde ruimte te geven. Dit zorgt voor extra belasting van die spieren, met alle gevolgen van dien.

Schouder- en rugpijn komen vaak samen voor en daarom zullen beiden worden meegenomen in deze massage. Na deze stevige massage van rug, nek, hoofd en schouder, voelt het weer een stuk beter!

Deze massage kan ook uitstekend uitgebreid worden met een gelaatsmassage deluxe of voetreflexmassage.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

395030 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?