Project omschrijving

Sportmassage incl. schouder-nekmassage

Sportmassage incl. schouder- en nekmassage

Sportmassage is een stevige massage die direct de conditie van je spieren verbetert. Een uitkomst bij sportblessures. Reserveer hier direct je sportmassage!

Onze sportmassage incl. schouder- en nekmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. De massage zorg ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam

Met een hoge intensiteit strijken en kneden we de spieren en pakken we de drukpunten stevig aan van de nek, rug en schouders. Hierdoor stimuleren we de doorbloeding en wordt deze daardoor geoptimaliseerd. Deze belevenis (zo noemen we de massages bij i-Wellness) houdt je spieren dan ook in topconditie, echter dan is het van belang om deze massage regelmatig te boeken.

Bij een sportmassage masseren we stevig, waarbij we bijvoorbeeld bindweefsel losmaken en we tevens knopen uit je spieren halen. Daarvoor masseren we diep in de spieren, wat soms niet prettig aanvoelt. Met als gevolg dat je een pijnprikkel voelt.

Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de sportmasseur verholpen. Maar natuurlijk zal de sportmasseur altijd in de gaten houden of de massage niet te intens wordt.

Niet alleen sporters kunnen te maken krijgen met (overbelastings-)klachten. Ook door drukke werkzaamheden en stress kunnen allerlei lichamelijke klachten ontstaan. Het regelmatige reserveren van een sportmassage kan helpen klachten te verminderen of ze weg te nemen. Zodoende kan het een bijdrage leveren aan je algehele gezondheid.

Aanvulling op je massage

Om na deze zeer stevige sportmassage ook nog even heerlijk te ontspannen, adviseren wij de voetreflexmassage  of gelaatsmassage basis in combinatie met de sportmassage te reserveren. Vervolgens kun je je bezoek eventueel nog afsluiten met een lunch of diner in Grand Café De Stakenberg om tenslotte lekker te slapen en te ontbijten in een slaapkamer van Veluwe Hotel Stakenberg. Met andere woorden: je kunt hier terecht voor écht een momentje voor jezelf!

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

350030 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?