Project omschrijving

Sportmassage

Sportmassage 

(gehele achterzijde van het lichaam, inclusief hoofd-, hand- en voetmassage)

Sportmassage is zeer geschikt als je last van vermoeide/overbelaste spieren hebt. Wij helpen ze herstellen en onderhouden ze. Reserveer hier je sportmassage

De sportmassage levert een bijdrage aan een sneller herstel van het lichaam na een inspanning.

Het geeft verlichting, minder spierpijn, werkt ontspannend en houdt de spieren soepel. Het is een massagetechniek die zich vooral richt op het bewegingsapparaat. Hierbij worden spieren los gemasseerd om een beter circulatie in de bloed- en lymfevaten te verkrijgen.

Door met een hoge intensiteit de spieren te strijken, kneden en de drukpunten stevig aan te pakken, wordt de doorbloeding gestimuleerd en daardoor geoptimaliseerd. Deze massage houdt je spieren dan ook in topconditie. Tijdens de sportmassage wordt er dan ook meer druk uitgeoefend dan bij de Wellness massage.

Niet alleen sporters kunnen te maken krijgen met (overbelaste-)klachten. Ook door drukke werkzaamheden en stress kunnen allerlei klachten ontstaan. Dit uit zich vaan in o.a. rug-, nek-, en/of schouderklachten. Hier kan een regelmatige sportmassage helpen klachten te verminderen of weg te nemen en zodoende een bijdrage leveren aan de algehele gezondheid.

De i-Wellness is onderdeel van Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet, waar u o.a. ook terecht kunt voor een voetreflexmassage of gelaatsmassage De Luxe.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?