Project omschrijving

Thaise voet- en beenmassage

Thaise voet- en beenmassage

De Thaise voet- en beenmassage is een ontspannende, vitaliserende en energetische massage. Een pure weldaad voor voeten, benen en geest. Boek vandaag nog!

Deze Thaise voetmassage en beenmassage is een revitaliserende drukpuntenmassage.

Deze belevenis (zoals we de massages noemen bij i-Wellness) bestaat uit verschillende handgrepen, zoals strijkingen, knedingen en drukpuntmassage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vingers, duimen en handen. Uniek aan deze belevenis is het gebruik van Thaise voetstokjes om de reflexpunten op de voet nog effectiever te stimuleren.

Doordat de voeten het verst van het hoofd vandaan liggen, haalt een voetmassage je letterlijk uit je hoofd. Bij mensen die niet kunnen slapen omdat ze teveel in hun hoofd zitten, kan een voetmassage een perfect slaapmiddel zijn.  Tijdens de massage masseren we je voeten en je onderbenen.

Deze Thaise voetmassage is niet alleen zeer aangenaam maar ook zeer effectief om moeheid te verdrijven en onze energie op peil te houden. De meeste mensen vinden een voetmassage en beenmassage ronduit zalig zelfs als ze nog nooit een andere massage gehad hebben.

Na afloop loop je werkelijk op wolkjes!

Heerlijk om deze massage als extra aanvulling te reserveren op een Gelaatsmassage De Luxe of de Basis Gelaatsmassage.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

350030 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon

BETREFT

Waarmee kunnen we u helpen?