Project omschrijving

Trouwfeest bij Veluwe Hotel Stakenberg

Trouwfeest bij Veluwe Hotel Stakenberg

Trouwen? Organiseer hier je trouwfeest, schitterend in het bos en aan de hei gelegen! Tevens dé officiële trouwlocatie in de gemeente Nunspeet.

Bent u op zoek naar een mooi gelegen locatie voor uw trouwfeest? Kijk dan eens verder op deze pagina.

Het prachtige hotel en de bungalows bevinden zich op Landgoed Stakenberg, gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe in Gelderland, niet ver van Apeldoorn, Harderwijk en Nunspeet. Het Landgoed is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden, geschikt voor trouwen en/of trouwfeesten binnen of buiten.

De feestzalen worden met decoratie omgetoverd tot een gezellige feestlocatie. Je trouwfeest bij Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg, de belofte van een bijzondere dag!

De mooiste dag van uw leven, uw bruiloft, vieren op een Landgoed! Wij bieden u een fantastische en unieke locatie voor deze dag. Van klassiek tot modern en van uitgebreide buffetten tot een heerlijk 5-gangen diner! Al jaren getrouwd…..ook dat kan bij ons worden gevierd. Wij staan garant voor persoonlijke service en attente zorg, zodat uw dag ontspannen verloopt en tot in de puntjes geregeld is.

Kortom zoekt u een sfeervolle trouwlocatie in de buurt van Harderwijk. Apeldoorn of Ermelo, neem dan contact met ons op: hotel@stakenberg.nl of 0577 49 12 71.

—–Heeft u een allergie, meld het vooraf aan ons!—-

Veluwe Hotel Stakenberg, een natuur(lijk) mo(nu)ment!

25,00per persoon (min. 20 volwassenen)

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?