Project omschrijving

Trouwlocatie-op-Veluwe

Trouwlocatie op de Veluwe

Op zoek naar een trouwlocatie op de Veluwe? Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg dé officiële trouwlocatie in de gemeente Nunspeet.

Trouwen midden in het bos vlakbij de hei? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan gezellige tafels en tenslotte een geweldig huwelijksfeest? Wij verzorgen graag de meest bijzondere dag van jullie leven. Trouwen op Landgoed Stakenberg is genieten in alle rust; van je partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag biedt. Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg in Elspeet nabij Harderwijk en Ermelo is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft.

Prachtige trouwlocatie in de gemeente Nunspeet

Met haar ligging midden in het bos en aan de hei biedt het sfeervolle Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg elk seizoen een sprookjesachtig decor voor jullie huwelijk.
Van de trouwceremonie tot een bruisend feest, jullie mooiste dag kan van ‘s morgens vroeg tot middernacht bij ons gevierd worden. Zelfs voor een romantische bruidsreportage hoeven jullie het Landgoed niet te verlaten!

Officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet

Wist je trouwens dat Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg een vaste en officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet is en je ook buiten kunt trouwen?

​Nagenieten tijden het ontbijt

Onze trouwlocatie biedt tevens de mogelijkheid om met heel het gezelschap te overnachten in de 32 hotelkamers op het landgoed. Uiteraard overnachten jullie zelf in de romantische bruidskamer met bubbelbad. Na alle feestelijkheden kunnen jullie de volgende ochtend samen met jullie gasten nog even nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijt.

—–Heeft u een allergie, meld het vooraf aan ons!—-

Veluwe Hotel Stakenberg, een natuur(lijk) mo(nu)ment!

op aanvraag

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?