Project omschrijving

Voetreflex massage

Voetreflex massage 

(incl. voetenbad en aromatische olie)

Geniet van een ontspannende Voetreflex massage 60 min, inclusief voetenbad/aromatische olie bij i-Wellness Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet. Reserveer nu als je op zoek bent naar een voetreflex massage in de buurt van Harderwijk, Ermelo, Nunspeet of Apeldoorn.

Een voetreflexmassage kan je laten voelen hoe je in het leven staat!.

Voeten dragen ons de gehele dag, maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan het gehele lichaam gemasseerd worden.

Voetreflexmassage is een Oosterse massage, gericht op de totale persoon in zijn geheel.

Als we onze voeten bekijken dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op/in onze voeten. Voetreflex massage is er op gericht, de zones van de voet die in verbinding staan met diverse organen, zenuwen en klieren, een impuls te geven. Zodat het desbetreffende orgaan zich kan herstellen of een zwak orgaan zich kan versterken.

De voetreflex massage is een massage die blokkades in het lichaam (storingen in de energiestroming) van de voet op kan heffen, de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels beïnvloedt waardoor het algehele welzijn wordt bevorderd.

Deze heerlijke ontspannen massage wordt veel toegepast bij slaapstoornissen, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, menstruatiepijn, chronische klachten en tegen stress en depressie.

Een voetreflex massage is tevens een hele fijne aanvulling op een Gelaatsmassage De Luxe.

De i-Wellness is onderdeel van Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet, nabij Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Apeldoorn.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?