Project omschrijving

Voetreflex massage basis

Voetreflex massage basis

De voetreflex massage basis is een ontspannende, vitaliserende en energetische massage. Pure weldaad voor voeten en geest. Reserveer deze voetreflexmassage!

Deze belevenis (zoals we de massages noemen bij i-Wellness) bestaat uit verschillende handgrepen, zoals strijkingen, knedingen en drukpuntmassage. Hierbij maken we gebruik van vingers, duimen en handen en tevens worden de reflexpunten op de voet effectief gestimuleerd.

Doordat de voeten het verst van het hoofd vandaan liggen, haalt een voetreflexmassage je letterlijk uit je hoofd. Bij mensen die niet kunnen slapen omdat ze teveel in hun hoofd zitten, kan een voetreflexmassage een perfect slaapmiddel zijn.

Onder je voeten zitten reflexzones die in verbinding staan met je hele lichaam. Van je tanden tot je organen en spieren. Door de juiste punten onder je voeten te stimuleren, krijgt je hele lichaam een energieboost.

Deze basis voetreflex massage is niet alleen zeer aangenaam maar ook zeer effectief om moeheid te verdrijven en je energie op peil te houden. De meeste mensen vinden deze massage zeer weldadig en ontspannen, ronduit zalig, zelfs als ze nog nooit een andere massage gehad hebben.

Na afloop loop je werkelijk op wolkjes!

Heerlijk om deze massage als extra aanvulling te reserveren op een gelaatsmassage De Luxe of de gelaatsmassage basis.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

350030 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?