Project omschrijving

Wellness Combimassage

Wellness combimassage, een combinatie van wellness- en sportmasssage

De wellness combimassage is een combinatie van wellnessmassage en sportmassage. Hou je van een wat stevige massage? Reserveer hier je Wellness combimassage!

We krijgen vaak de vraag van onze gasten of ze een wellnessmassage kunnen reserveren, maar dan met een stevige druk. Dus zo is onze combimassage ontstaan.

Tijdens deze combinatie van wellnessmassage en sportmassage worden de grepen dieper uitgevoerd en hierbij passen we ook handelingen uit de sportmassage toe. Dit zorgt ervoor dat de massage een dieper effect heeft op je spieren en daardoor kunnen spanningsklachten effectief worden aangepakt.

Combi-massage wordt vaak toegepast om vermoeidheidsverschijnselen terug te dringen. Ze zijn vaak het directe gevolg van een lichamelijke inspanning. Door vermoeidheidsverschijnselen, kramp- of pijnklachten ontstaan afvalstoffen in de spieren. Tijdens deze combimassage masseren we de afvalstoffen uit de spieren.

Net als bij vrijwel iedere vorm van massage, geeft ook de wellness combimassage psychische en lichamelijke ontspanning, echter heeft deze massage vorm ook invloed op het sneller laten herstellen van het lichaam. Met andere woorden een perfecte massage als je niet van een sportmassage houdt, maar toch behoefte hebt aan stevige grepen.

Deze massage kan ook uitstekend uitgebreid worden met een voetreflexmassage of gelaatsmassage.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?