Project omschrijving

Wellness arrangement i-Wellness & Veluwse High Tea

Wellness arrangement i-Wellness & Veluwse High Tea

Samen genieten van een heerlijke Wellnessarrangement bij i-Wellness van Veluwe Hotel Stakenberg inclusief een Veluwse High Tea. Boek direct dit Wellness arrangement!

Jullie worden persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee en een lekkernij.

Jullie krijgen uitleg over de belevenis en aansluitend worden jullie door de ‘wegwijzer’ meegenomen naar de i-Wellness ruimte die aangenaam verwarmd en waar een rustgevend muziekje speelt. Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en jullie wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op jullie is afgestemd. Dan start de reis……

Met de verwarmde Argan olie gaan we de lichamen masseren. Een échte verwenning voor huid en geest! De olie is op basis van Argan olie, gewonnen uit de Argan noten uit Marokko. Om de beleving compleet te maken, is de olie geparfumeerd met de geur van heerlijke Marokkaanse roos. Daarna wordt de olie op de lichamen met aromatische ‘hot towels’ afgenomen
Nadat jullie rustig zijn bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, worden jullie door de ‘wegwijzer’ meegenomen voor de huisgemaakte High Tea en kunnen jullie nog even lekker nagenieten en bijkletsen.

Dit Wellness arrangement (of Wellness reis zoals we haar noemen in i-Wellness & i-Beauty)  heeft een reistijd van 110 min.

Let op: dit Wellness arrangement is niet geschikt voor mensen met een noten allergie!

Deze Belevenis is ook als DUO Reis te reserveren.
Heeft liever een losse belevenis, dan is een heerlijk Wellness massage wellicht een goede keuze.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

5900per persoon

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?