Project omschrijving

Wellness massage voor lichaam en geest

Wellnessmassage voor lichaam en geest

(gehele achterzijde van het lichaam incl. hoofd, hand- en voetmassage)

Kom genieten van een heerlijke Wellness massage voor lichaam en geest bij de i-Wellness van Veluwe Hotel Stakenberg. Boek direct deze ontspanningsmassage!

Gewoon even aan niets denken en voel jezelf heerlijk tot rust komen, gewoon omdat je het verdient.

Een wellness massage is een rustgevende ontspanningsmassage, uitgevoerd met (warme) etherische massage olie. Dit heeft een weldadige werking op lichaam en geest en dus is de wellnessmassage een goede manier om lichaam en geest volledig te ontspannen.

Voor specifiek de Wellness massage zijn er een aantal elementen belangrijk voor een totale ontspanning. Zo is de sfeer in de massage ruimte heel belangrijk, de achtergrondmuziek en bovendien de keuze van massageolie.

Tijdens de wellnessmassage worden spierspanningen losgelaten en kom je weer in contact met je lichaam. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt.

Deze massage zorgt voor harmonie en balans. Alle zintuigen worden geprikkeld, uiteraard met veel persoonlijke aandacht, waardoor je op die manier tot totale ontspanning komt. Natuurlijk staat kwaliteit voorop bij de i-Wellness van Veluwe Hotel Stakenberg.

Regelmatig een massage nemen kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Een heerlijk verwen/relax cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Er is niets heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid te bevorderen.

Geeft je de voorkeur aan écht een hele stevige massage, dan is de sportmassage misschien meer iets voor jou. Maar het is ook mogelijk om een Wellness combimassage te reserveren. Dit is een combinatie van een sportmassage en wellnessmassage

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?