Project omschrijving

Wellness massage

Wellnessmassage voor lichaam en geest

(gehele achterzijde van het lichaam incl. hoofd, hand- en voetmassage)

Kom genieten van een heerlijke Wellness massage voor lichaam en geest bij de i-Wellness van Veluwe Hotel Stakenberg. Boek direct deze ontspanningsmassage!

Gewoon even aan niets denken en voel jezelf heerlijk tot rust komen, gewoon omdat u het verdient.

Een wellness massage is een rustgevende ontspanningsmassage, uitgevoerd met (warme) etherische massage olie. Dit heeft een weldadige werking op lichaam en geest. De wellnessmassage is een goede manier om lichaam en geest volledig te ontspannen.

Voor specifiek de Wellness massage zijn er een aantal elementen belangrijk voor een totale ontspanning. Zo is de sfeer in de massage ruimte heel belangrijk, de achtergrondmuziek en bovendien de keuze van massageolie.

Tijdens de wellnessmassage worden spierspanningen losgelaten en u komt weer in contact met uw lichaam. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van uw lichaam versterkt.

Deze massage zorgt voor harmonie en balans. Alle zintuigen worden geprikkeld, uiteraard met veel persoonlijke aandacht, waardoor op die manier u tot totale ontspanning komt. Natuurlijk staat kwaliteit voorop bij de i-Wellness van Veluwe Hotel Stakenberg.

Regelmatig een massage nemen kan allerlei klachten zoals rugpijn, stijve spieren, stress en slapeloosheid voorkomen en verminderen. Een heerlijk verwen/relax cadeautje voor u zelf of iemand anders.

Niets heerlijker dan diep te ontspannen door massage en hiermee zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid te bevorderen.

Geeft u de voorkeur aan een hele stevige massage, dan is de sportmassage misschien meer iets voor u!

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoon

BETREFT

Waarmee kunnen we u helpen?