Project omschrijving

Wellness arrangement Women, i-Wellness & Wine

Wellness arrangement Women, i-Wellness & Wine

Kom genieten van een heerlijke Wellness massage voor lichaam en geest bij de i-Wellness van Veluwe Hotel Stakenberg. Boek direct deze ontspanningsmassage!

Je wordt persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee en een lekkernij en ontvangt je badjas, handdoeken en slippers.

Je krijgt uitleg over je belevenis en aansluitend neemt je ‘wegwijzer’ je mee naar de i-Wellness ruimte die aangenaam verwarmd is als je binnenkomt en waar je een rustgevend muziekje hoort. Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en je wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op jou is afgestemd. Dan starten je reizen……

i-Wellness in de vorm van een heerlijk verzorgende bodywrap met compressietherapie
Buik en bovenbenen of alleen benen worden met heerlijke geurende en warme compressen ingezwachteld. De verzorgende vloeistoffen worden meteen door je huid opgenomen en starten direct een afslankende en huidverstevigende werking. Aansluitend trek je een ‘speciale broek’ aan en leggen we je in het compressiepak. Twaalf luchtkamers zorgen door hun masserende beweging voor een directe afvoer van afvalstoffen. Deze belevenis met pulserende bewegingen wordt als zeer ontspannen en rustgevend ervaren.

i-Beauty in de vorm van een verfrissende scrub, ontspannende gezichtsmassage en verzorgend masker
Tijdens deze belevenis worden het decolleté, nek-schoudergebied en het gezicht gemasseerd met heerlijk geurende olie.  Hierbij zorgen de vingers en handmuizen voor de ontspanning. De massage zorgt hierdoor voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd, waardoor je huid gaat stralen. De scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en het masker en de crème geven je huid een oppepper.

Nadat je rustig bent bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, wordt je door de ‘wegwijzer’ meegenomen voor een huisgemaakte Heide Lunch inclusief een heerlijk glas wijn.
Dit Wellness arrangement (of Wellness reis zoals we haar noemen in i-Wellness & i-Beauty)  heeft een reistijd van 265 min.

Aansluitend brengt de ‘wegwijzer’ je naar de landelijke sauna, waar je heerlijk verder kunt ontspannen en genieten.

Deze Belevenis is ook als DUO Reis te reserveren.
Heeft liever een losse belevenis, dan is een heerlijk Wellness massage of Hotstone Massage wellicht een goede keuze.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

13900per persoon

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?