Project omschrijving

Wellness arrangement Zoete verleiding

Wellness arrangement Zoete verleiding

Geniet van een heerlijk Wellnessarrangement inclusief een verrassend chocolade Grand Dessert. Boek dit Zoete verleiding Wellness arrangement op Stakenberg.  

Je wordt persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen met een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee en een chocolade lekkernij.

Je krijgt uitleg over je belevenis en aansluitend neemt je ‘wegwijzer’ je mee naar de i-Wellness ruimte die aangenaam verwarmd is als je binnenkomt en waar je een rustgevend muziekje hoort. Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en je wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op jou is afgestemd. Dan start je reis……

Met heerlijk geurende en verwarmde Chocolade massageolie ontvang je een ontspannende rug, nek en schouder massage. Deze belevenis is een unieke ervaring en pure verwennerij. De olie geeft een heerlijk romig gevoel op de huid.

De cacao in de chocolade bevat anti-oxidanten en heeft een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en anti-verouderende werking. De minerale zouten hebben een herstellende werking en de looistof heeft een afslankende werking. Aansluitend komt het lichaam nog even verder tot rust tijdens het verwijderen van de olie met aromatische ‘hot towels’.

Nadat je rustig bent bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, neemt je ‘wegwijzer’ je mee voor een verrassend chocolade Grand Dessert.

Dit Wellness arrangement (of Wellness reis zoals we haar noemen in i-Wellness & i-Beauty)  heeft een reistijd van 95 min.

Let op: dit Wellness arrangement is niet geschikt voor mensen met een noten allergie!

Heeft liever een losse belevenis, dan is een heerlijk Wellness massage of Hotstone Massage wellicht een goede keuze.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

4900per persoon

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?