Project omschrijving

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

(massage van de gehele achterzijde, in zijligging, incl. hand- en voetmassage)

Zwangerschapsmassage, de aandacht/totale ontspanning zorgen voor betere nachtrust, minder rugpijn en bekkenklachten. Kom samen(!) even helemaal tot rust!

De zwangerschapsmassage is één van de meest rustige en zachte lichaamsmassages.

Want als je zwanger bent, verandert er veel aan en in je lichaam. Een zwangerschap kan behoorlijk belastend zijn voor lichaam en geest en daarom is het juist dan belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en om jezelf lekker te láten verzorgen. Sommige vrouwen ondervinden last van nek- en rugspanningen, bekkenklachten, vermoeidheid, vochtophoping en (onbewuste) spanning voor de naderende bevalling. Daarom nemen we ook rustig de tijd om de massage volledig op je specifieke wensen af te stemmen.

Tijdens deze rustgevende zwangerschapsmassage, wordt de ademhaling dieper en de geest komt helemaal tot rust. De spieren worden soepeler, het lichaam laat alle spanning los en heeft daardoor tijd om te herstellen.

Deze zwangerschaps massage is genieten voor zowel moeder als baby!

Tijdens deze massage maken we gebruik van kussens, zodat je buik en rug goed worden ondersteund.

Deze massage voor de toekomstige moeder, kan heel goed als DUO massage gegeven worden met een sportmassage, wellnessmassage of een combinatie er van, voor de toekomstige papa.

“Onze medemensen vergeten misschien wat we hebben gezegd,
maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door ons zijn gaan voelen”

Esther Joustra

650060 minuten

Nog vragen, stuur ons een mailtje

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mail *
  Telefoon

  BETREFT

  Waarmee kunnen we u helpen?