Lunch menukaart
van 12:00 – 15:00 uur
Huisgemaakte ‘Soep van de dag’ (dagelijks wisselend) met een broodje € 7,50
Herfstsalade met bospaddenstoelenkroketjes en truffelmayonaise € 9,25
Twee kalfskroketten met brood & mosterd € 9,00
Uitsmijter, drie vrije uitloop eitjes, keuze uit ham en/of kaas, brood € 8,75
Heeft u bijzondere dieetwensen of allergieën, meldt het ons.
Vraagt u onze medewerkers desgewenst naar de allergenenkaart.
Diner menukaart
van 17:30 – 20:00 uur
Veluws broodplankje (voor 2 personen) € 8,75
Broodselectie van lokaal gekweekte tarwe, geserveerd met kruidenboter en tapenades.
Voorgerechten
Huisgemaakte licht gebonden paddenstoelensoep (Vegan) € 8,75
Soep van de dag (dagelijks wisselend) € 7,50
Gebakken gamba’s in knoflook-peterselie olie € 12,25
Rundercarpaccio met gemengde sla, truffelmayonaise, gedroogde tomaat en Parmezaanse kaas € 12,50
Reepaté met rucola en Monegaskische uitjes € 13,50
Tartaartje van rode biet, vegan Fetakaas, glacé en walnoten € 11,50
Hoofdgerechten
Gebakken kabeljauwfilet met tomaten-dragonsaus, Parelgort en groenten € 24,75
Halve kip met frites , mayonaise en koolsalade € 22,50
Gestoofd klapstuk met hete bliksem en groenten € 23,00
Duo van wildstoof en gebakken wildzwijnhaas met aardappel gratin en groenten € 24,75
Rendang van jackfruit, rijst, sajoerboontjes en zoetzuur (Vegan) €22,50
Desserts *
Chef’s dessert - Dagelijks wisselend dessert, laat u verrassen € 8,75
Appel-peren crumble met kaneelijs en vanillesaus € 9,00
U kunt ook een drie-gangen diner samenstellen voor € 38,50
Speciale koffie’s
Spaanse koffie - Tia Maria € 7,35
Franse koffie - Grand Marnier € 7,35
Ierse koffie - Irish Whiskey € 7,35
Heeft u bijzondere dieetwensen of allergieën, meldt het ons.
Vraagt u onze medewerkers desgewenst naar de allergenenkaart.