Lunch menukaart

van 12:00 – 15:00 uur

Huisgemaakte ‘Soep van de dag’ (dagelijks wisselend) met een broodje   € 7,50

Herfstsalade met bospaddenstoelenkroketjes en truffelmayonaise € 9,25

Twee kalfskroketten met brood & mosterd  € 9,00

Uitsmijter, drie vrije uitloop eitjes, keuze uit ham en/of kaas, brood  € 8,75

Heeft u bijzondere dieetwensen of allergieën, meldt het ons.

Vraagt u onze medewerkers desgewenst naar de allergenenkaart.

Diner menukaart

van 17:30 – 20:00 uur

Veluws broodplankje (voor 2 personen)  € 8,75

Broodselectie van lokaal gekweekte tarwe, geserveerd met kruidenboter en tapenades.

Voorgerechten

Huisgemaakte licht gebonden paddenstoelensoep (Vegan) € 8,75

Soep van de dag (dagelijks wisselend) € 7,50

Gebakken gamba’s in knoflook-peterselie olie € 12,25

Rundercarpaccio met gemengde sla, truffelmayonaise, gedroogde tomaat en Parmezaanse kaas € 12,50

Reepaté met rucola en Monegaskische uitjes € 13,50

Tartaartje van rode biet, vegan Fetakaas, glacé en walnoten € 11,50

 

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwfilet met tomaten-dragonsaus, Parelgort en groenten € 24,75

Halve kip met frites , mayonaise en koolsalade € 22,50

Gestoofd klapstuk met hete bliksem en groenten  € 23,00

Duo van wildstoof en gebakken wildzwijnhaas met aardappel gratin en groenten € 24,75

Rendang van jackfruit, rijst, sajoerboontjes en zoetzuur (Vegan) €22,50

 

Desserts *

Chef’s dessert - Dagelijks wisselend dessert, laat u verrassen € 8,75

Appel-peren crumble met kaneelijs en vanillesaus € 9,00

U kunt ook een drie-gangen diner samenstellen voor € 38,50

 

Speciale koffie’s

Spaanse koffie - Tia Maria € 7,35

Franse koffie - Grand Marnier € 7,35

Ierse koffie - Irish Whiskey € 7,35

Heeft u bijzondere dieetwensen of allergieën, meldt het ons.

Vraagt u onze medewerkers desgewenst naar de allergenenkaart.