Veluwe Restaurant Grand Café de Stakenberg – Elspeet

Restaurant Online Reserveren

Restaurant Grand Café de Stakenberg, gelegen in Elspeet op de Veluwe (Gelderland) is een schitterende locatie voor uw diner. Dit restaurant (niet ver van Harderwijk en Ermelo), ligt verscholen in de bossen van Landgoed Stakenberg.

Het restaurant, van Veluwe Hotel Stakenberg, is sfeervol ingericht en straalt een gemoedelijke Veluwse sfeer uit. Het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt ervoor dat u zich helemaal thuisvoelt. Bent u met een besloten gezelschap en wilt u wat meer privacy? Dan bieden we de mogelijkheid om sfeervol te dineren of te genieten van een buffet in de ‘Boszaal’.

De keuken staat onder leiding van chef kok Harold Vermeulen. Iedere maand vindt u de creativiteit terug in zijn verrassende menukaart met een wekelijks varierende ‘Groet uuut de keuken’.

Er wordt gewerkt met dagverse produkten en natuurlijk veel locale produkten van o.a. van Bakker Piet-Puur Veluwsen de een aantal groenten uit eigen moestuin. Grand Café de Stakenberg is ook volledig af te huren in combinatie met een vergadering of feest.

Leukste Restaurant Van Nederland Verkiezing
Restaurant op de Veluwe Landgoed Stakenberg Elspeet
MENUKAART
Restaurant Elspeet Grand Cafe Stakenberg Veluwe
SPECIALS
Trouwlocatie Op De Veluwe Landgoed Stakenberg
TROUWEN-FEESTEN
Restaurant Elspeet Grand Cafe Stakenberg Veluwe
ENGELSE PUB