Lunch en dinerkaart Grand Café de Stakenberg
Bekijk de lunch en dinerkaart van Grand Café de Stakenberg in Elspeet op de Veluwe. In juli en augustus kunt u genieten van onze bekende Stakenberg Braierie waarbij de chef in de buitenkeuken de gerechten bereidt. Deze buitenkeuken kunt u ook gebruiken voor een personeelsfeest, familiebijeenkomst of trouwerij.
Daarnaast kan het restaurant ook gehuurd worden voor een buffet, high tea (Veluwse Heidethee) of koffietafel. Bekijk alle mogelijkheden op de pagina specials.
Openingstijden
Openingstijden Grand Café vanaf 11.00 uur
Dinertijden van 17.30 uur tot 20.00 uur
Lunchtijden van 12.00 uur tot 16.00 uur
Reserveren: hotel@stakenberg.nl of per telefoon: +31 (0) 577 491 271
Lunch menu Grand Café Stakenberg
StakenBurger (100% kalfsvlees) € 14,50
Heerlijk van de grill met Puur Veluws brood, honingmosterd saus, uitje, huisgemaakte friet en salade
**
Huisgemaakte ‘Soep van de dag’ (dagelijks wisselend) met een broodje € 7,50
**
Balletje met jus, zuur, grove mosterd en Puur Veluws brood € 7,25
**
EcoFields Kalfskroket uut de buurt, mosterd & brood € 8,50
**
Uitsmijter ‘Het Hoge Hout’, drie vrije uitloop eitjes, ham, kaas & brood € 8,25
**
Huisgemarineerde rundercarpaccio de klassieker met ‘Oud Amsterdam’, pijnboompitten, Balsamicodressing € 10,25
**
‘Lunchgerecht van de dag‘ vanaf € 9,50
Lunch van 12:00 – 16:00 uur


Dinerkaart Grand Café Stakenberg
Menukaart
Grand café “de Stakenberg”
Kom genieten van onze verrassende gerechten!
Puur Veluws € 6,75 (V) per 2 personen
Heerlijke, gevarieerde broodselectie voor tijdens uw aperitief of gewoon lekker voorafgaand aan uw diner.
De broodsoorten zijn gebakken van lokaal gekweekte tarwe en op ambachtelijke wijze geproduceerd.
Geserveerd met aioli en kruidenolie.
Voorgerechten
Huisgemarineerde rundercarpaccio, de klassieker met geschaafde oude kaas,
pijnboompitjes en Balsamicodressing € 10,25
**
Gebakken paddenstoeltjes in een saus van verse kruiden, truffelolie en kaas uit de oven (V) € 8,75
**
Gambakroketjes, frisse salade met truffeldressing € 9,50
Soep
Romige mosterdsoep, gebakken bacon en room € 7,50
**
Huisbereid soepje van geroosterde rode paprika, courgette, tomaat en ui (V) € 7,50
Hoofdgerechten
Diamanthaas van de grill met Provençaalse kruidensaus € 18.75
**
Op de huid geroosterde doradefilet, gegrilde groene asperges en een dressing van tomaat en verse kruiden € 18,50
**
Kip met knoflook, kruiden, mosterd, gebakken paddenstoeltjes en een jus van rode wijn € 17,75
**
Quiche gevuld met geitenkaas, zongedroogd tomaatje en groene asperges (V) € 16,75
Chef’s lekkernij…
Wildstoofpotje, bereid op grootmoeders wijze, groentjes en een saus van kruidkoek en bruin bier € 18,50
[Bij bovenstaande gerechten ontvangt u verse garnituren]
Desserts
Fieke’s lekkernij: apfelstrudel met cassis sorbetijs, slagroom en een frambozensaus € 7,75
**
Chef’s dessert: laat u verleiden tot deze dagelijks wisselende lekkernij € 7,50
**
Anja’s dessert: Tiramisu bereid met chococake en mascarpone € 7,75
Diner van 17:30 – 20:00 uur



