Lunch en dinerkaart Grand Café de Stakenberg
Bekijk de lunch en dinerkaart van Grand Café de Stakenberg in Elspeet op de Veluwe. In juli en augustus kunt u genieten van onze bekende Stakenberg Braierie waarbij de chef in de buitenkeuken de gerechten bereidt. Deze buitenkeuken kunt u ook gebruiken voor een personeelsfeest, familiebijeenkomst of trouwerij.
Daarnaast kan het restaurant ook gehuurd worden voor een buffet, high tea (Veluwse Heidethee) of koffietafel. Bekijk alle mogelijkheden op de pagina specials.
Openingstijden
Openingstijden Grand Café vanaf 11.00 uur
Dinertijden van 17.30 uur tot 20.00 uur
Lunchtijden van 12.00 uur tot 16.00 uur
Reserveren: hotel@stakenberg.nl of per telefoon: +31 (0) 577 491 271
Lunch menu Grand Café Stakenberg
StakenBurger (100% kalfsvlees) € 14,50
Heerlijk van de grill met Puur Veluws brood, honingmosterd saus, uitje, huisgemaakte friet en salade
**
Huisgemaakte ‘Soep van de dag’ (dagelijks wisselend) met een broodje € 7,50
**
Balletje met jus, zuur, grove mosterd en Puur Veluws brood € 7,25
**
EcoFields Kalfskroket uut de buurt, mosterd & brood € 8,50
**
Uitsmijter ‘Het Hoge Hout’, drie vrije uitloop eitjes, ham, kaas & brood € 8,25
**
Huisgemarineerde rundercarpaccio de klassieker met ‘Oud Amsterdam’, pijnboompitten, Balsamicodressing € 10,25
**
‘Lunchgerecht van de dag‘ vanaf € 9,50
Lunch van 12:00 – 16:00 uur


Dinerkaart Grand Café Stakenberg
Menukaart
Grand café “de Stakenberg”
Kom genieten van onze verrassende gerechten!
Puur Veluws € 6,75 (V) per 2 personen
Heerlijke, gevarieerde broodselectie voor tijdens uw aperitief of gewoon lekker voorafgaand aan uw diner.
De broodsoorten zijn gebakken van lokaal gekweekte tarwe en op ambachtelijke wijze geproduceerd.
Geserveerd met aioli en kruidenolie.
Voorgerechten
Salade van geroosterde paprika, tomaat, pesto, mozzarella en Balsamicodressing € 8,75
**
Huisgemarineerde rundercarpaccio, de klassieker met geschaafde oude kaas,
pijnboompitjes en Balsamicodressing € 10,25
**
Paddenstoeltjes met tuinkruiden en kaas uit de oven, kroketje van bospaddenstoeltjes
en een kleine frisse salade (V) € 9,50
Soep
Mosterd crèmesoep met room en vers gebakken croutons (V) € 7,50
**
Huisbereid soepje van geroosterde paprika, courget en tomaat (V) € 7,50
Hoofdgerechten
Entrecôte met een verse kruidenmarinade van de grill, peperjus € 18,75
**
Roodbaarsfilet uit de oven met zongedroogde tomaatjes en een limoendressing € 18,25
**
Kipfilet met kruidenkruim gebakken, gevuld met roomkaas en tomatenjus € 17,00
**
Koteletjes van speenvarken gebakken met verse kruiden en zeezout, rozemarijnjus € 17,75
**
Vegetarische groentelasagne met een kruidencrème (V) € 16.75
Chef’s lekkernij…
Veluws Stoofpotje van wild, bereid met ui en verse groenten op grootmoeders wijze € 18,50
[Bij bovenstaande gerechten ontvangt u verse garnituren]
Desserts
Merith’s lekkernij – Warme apfelstrudel met vanille-ijs, slagroom en een frambozensaus € 7,75
**
Sam’s dessert – Laat u verrassen door dit dagelijks wisselend dessert € 7,75
**
Marielle’s keuze – Huisgemaakte taart met hazelnoot en walnoten, notenijs en slagroom € 7,75
Diner van 17:30 – 20:00 uur



