Trouwlocatie in Elspeet op de Veluwe

Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg officiële trouwlocatie

Trouwlocatie op de Veluwe voor bruiloften van 2 tot 250 personen, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend bruiloftsfeest. Ook mogelijkheden om buiten te trouwen.

Officiële trouwlocatie

Trouwen midden in het bos vlakbij de hei? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan gezellige tafels en tenslotte een geweldig huwelijksfeest?

Wij verzorgen graag de meest bijzondere dag van jullie leven. Trouwen op Landgoed Stakenberg is genieten in alle rust; van je partner, jullie gasten en alles wat deze bijzondere dag biedt.

Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg in Elspeet nabij Harderwijk en Ermelo is een prachtige trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft.

Prachtige trouwlocatie in de gemeente Nunspeet

Met haar ligging midden in het bos en aan de hei biedt het sfeervolle Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg elk seizoen een sprookjesachtig decor voor jullie huwelijk.

Van de trouwceremonie tot een bruisend feest, jullie mooiste dag kan van ‘s morgens vroeg tot middernacht bij ons gevierd worden. Zelfs voor een romantische bruidsreportage hoeven jullie het Landgoed niet te verlaten!

Officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet

Wist je trouwens dat Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg een vaste en officiële trouwlocatie van de Gemeente Nunspeet is en je ook buiten kunt trouwen?

​Nagenieten tijdens het ontbijt

Onze trouwlocatie biedt tevens de mogelijkheid om met heel het gezelschap te overnachten in de 32 hotelkamers op het landgoed. Uiteraard overnachten jullie zelf in de romantische bruidskamer met bubbelbad. Na alle feestelijkheden kunnen jullie de volgende ochtend samen met jullie gasten nog even nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijt.

Van 2 tot 250 personen!

De trouwlocatie Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap, van 2 tot 250 personen, voor elk deel van de huwelijksdag, van ceremonie tot uitgebreid diner en spetterend bruiloftsfeest. Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Maak direct een afspraak met Alex Wiedenhoff via tel. 0577 49 12 71 of hotel@stakenberg.nl

Trouwlocatie Op De Veluwe Landgoed Stakenberg
Bruidssuite Veluwe Hotel Stakenberg - Elspeet - Trouwlocatie
Trouwlocatie Veluwe - Landgoed Stakenberg