Huidspecialist i-Beauty op Landgoed Stakenberg Elspeet2018-09-21T08:17:14+00:00

Huidspecialist i-Beauty op Landgoed Stakenberg Elspeet

Boek een huidspecialist behandeling in Elspeet voor acne, ontharen, couperose, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, rimpels, huidverjonging of littekens. Op Landgoed Stakenberg treft u professionele huidspecialistes van Cosmetique Totale.

Cosmetique Totale

Anti ageing / Antirimpel / Couperose / Acne / IPL

In samenwerking met Cosmetique Totale bieden we ook huidverbeterende en huidverjongende (laser)behandelingen aan. De medische specialisten van Cosmetique Totale werken met de meest geavanceerde lasermethodes en bij Newshape kunt u dan ook terecht voor het behandelen van:

-Acne /acne littekens
-Definitief ontharen
-Couperose
-Pigmentvlekken
-Ouderdomsvlekken
-Rimpels/Huidverjonging
-Huidverstrakking
-Littekens

Er wordt gewerkt met uitsluitend HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken we het mogelijk dat je voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor een vergoeding door je verzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de therapeute gebruik van de meest vernieuwende behandeltechnieken, zoals de Matrix technologie en het Elos systeem.

E-Matrix

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling, uit Amerika,voor gezicht en hals. Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acn en acne littekens. Lees meer over E-Matrix

Elos

Ook het Elos systeem van Cosmetique Totale helpt je bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing/ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos.

Verder kunt u ook terecht voor het laseren van kalknagels en schimmelnagels.

Nederlandse Vereniging Van Huidtherapeuten
Kwaliteitsregister Paramedici

OP DE AGENDA

Inschrijven Nieuwsbrief